Grip op uw planning met de interim-planners van Déhora
Met de hulp van onze interim-planners en – managers heeft u geen zorgen over de organisatie van uw planning en bereikt u uw plannningsresultaten.

Lees meer
Grip op uw planning met de interim-planners van Déhora
Met de hulp van onze interim-planners en – managers heeft u geen zorgen over de organisatie van uw planning en bereikt u uw plannningsresultaten.

Lees meer

Organisatie

Als Déhora richten wij ons primair op het optimaliseren van Workforce Planning in organisaties. In organisaties waar Workforce Planning wordt gekenmerkt door een zekere mate van complexiteit, dynamiek en onvoorspelbaarheid is voor de meeste organisaties nog een wereld te winnen. Een goede planning stuurt in hoge mate de resultaten van deze organisaties. Wij ondersteunen ze daarom op strategisch, tactisch en operationeel niveau met een compleet pakket aan op de maat van hun vraag gesneden diensten.

Onze belofte

Wij beloven ook uw organisatie betere resultaten door grip op de afstemming van uw werk en de inzet van uw medewerkers.

Onze expertise

Wij bieden u de expertise van Nederlands grootste gespecialiseerde bureau voor Workforce Planning, met een trackrecord van 30 jaar in het ondersteunen van vele honderden organisaties.

Onze diensten

Bij Déhora bieden wij u “one stop shopping” op het gebied van Workforce Planning.

We bieden advies door specialisten vanuit alle mogelijke disciplines, we doen onderzoek binnen uw organisatie en helpen u bij het vinden van goede planningssoftware.

Bij het inrichten en bemannen van uw planningsorganisatie bieden wij u ondersteuning met werving en selectie van planners en met de tijdelijke inzet van interim-managers en interim-planners.

Onze adviseurs, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning. U kunt op hen rekenen bij het optimaliseren van uw Workforce Planning!

Neem gerust contact met ons op als u wilt weten hoe wij uw organisatie kunnen helpen.

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Met de Job Search Agent ontvangt u de laatste vacatures automatisch in uw mailbox.

Maak Job Search Agent aan

Contact

Déhora
Postbus 7850
1000 AB Amsterdam
www.dehora.nl 
020 404 4042
info@dehora.nl

© Copyright 2017 Dehora Consultancy Group, All right reserved.
Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.