Grip op uw planning met de interim-planners van Déhora
Met de hulp van onze interim-planners en – managers heeft u geen zorgen over de organisatie van uw planning en bereikt u uw plannningsresultaten.

Lees meer
Grip op uw planning met de interim-planners van Déhora
Met de hulp van onze interim-planners en – managers heeft u geen zorgen over de organisatie van uw planning en bereikt u uw plannningsresultaten.

Lees meer

Werving en selectie

Als u op zoek bent naar een nieuwe planner, dan kunt u uiteraard de werving en selectie zelf ter hand nemen. Met onze nieuwe vacaturebank voor alle soorten planningsfuncties bieden wij u een gratis ondersteuning bij uw zoektocht. Via www.planning-vacatures.nl brengt u uw vacature zelf onder de aandacht bij ervaren planners. U krijgt de sollicitanten per mail binnen en handelt de reacties zelf af. Op de site staan ook mogelijkheden om u door Déhora te laten ondersteunen op onderdelen van de werving en selectie, die u verder zelf in de hand houdt.

Uw planner wordt onze zorg

Uiteraard kunt u ons ook vragen om uw werving en selectie van planners uit handen te nemen. Wij beschikken over een actuele database met relevante kandidaten en hebben meer dan 27 jaar ervaring in ons vakgebied. Wij beoordelen uw kandidaat op kennis, ervaring en de ‘’fit’’ op uw organisatie.Wij testen de capaciteiten, persoonlijkheid en vakbeheersing van een planner in een speciaal assessment. Zo wordt uw vacature door de juiste persoon ingevuld, zonder dat u daar veel tijd aan kwijt bent.

Indien nodig kunnen we uw vacature ook tijdelijk invullen met een interim-planner, zodat wij de tijd hebben de juiste kandidaat voor u te vinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw werving en selectie.

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Met de Job Search Agent ontvangt u de laatste vacatures automatisch in uw mailbox.

Maak Job Search Agent aan

Contact

Déhora
Postbus 7850
1000 AB Amsterdam
www.dehora.nl 
020 404 4042
info@dehora.nl

© Copyright 2017 Dehora Consultancy Group, All right reserved.
Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.