Over ons

Full-service dienstverlening workforce planning en management

Al sinds 1987 ondersteunt Déhora vele honderden organisaties in alle mogelijke sectoren bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Dit doen wij op operationeel, tactisch en op strategisch niveau. Op die manier ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten. Als leidend expert werken we bovendien voortdurend aan het innoveren van onze diensten en producten en aan antwoorden op toekomstige vraagstukken.

Bij Déhora kunt u terecht voor full-service dienstverlening op het gebied van workforce planning en management, namelijk:

  • wij bieden advies door specialisten vanuit alle mogelijke disciplines;
  • wij doen onderzoek binnen uw organisatie;
  • wij helpen uw organisatie bij het vinden van goede planning software;
  • wij ondersteunen bij het inrichten en bemannen van uw planningsorganisatie. Denk hierbij aan werving en selectie van planprofessionals (planners, managers) en met de tijdelijke inzet van interim-managers en interim-planners.

Onze adviseurs, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning. U kunt op hen rekenen bij het optimaliseren van uw workforce planning en management!

Wilt u meer weten over Déhora, bezoek dan onze website www.dehora.nl.

Vacatures per e-mail ontvangen?

Met de Job Search Agent ontvangt u de laatste vacatures automatisch in uw mailbox.

Zoek vacatures

Contact

Déhora
Postbus 7850
1000 AB Amsterdam
www.dehora.nl
020 404 4042
info@dehora.nl

© Copyright 2018 Dehora Consultancy Group, All right reserved.
Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.