Interim-planners

Uw planners zijn uiteraard niet zomaar te vervangen. Wanneer er iemand uitvalt, of er te weinig capaciteit is, dan is dat een zorgpunt. Met behulp van een of meer interim-planners van Déhora kunt u snel reageren op onverwachte verstoringen in uw planningsorganisatie.

‘’Déhora heeft meer dan vijftig planners in drie ervaringsniveaus in eigen dienst en daarnaast een netwerk van zelfstandig werkende planners met specifieke specialisaties. Hiermee zijn wij in staat organisaties uit heel verschillende sectoren te ondersteunen in hun workforce planning.’’

Onze interim-planners hebben jarenlange ervaring in meerdere organisaties en kunnen werken met meerdere plansystemen. Zij zijn snel inzetbaar, zelfstandig en snel ingewerkt. Bovendien brengen zij altijd toegevoegde waarde mee, doordat zij de kennis, ervaring en diensten van Déhora achter zich hebben staan. Onze interim-planners zijn op basis van detachering voor uw organisatie inzetbaar voor periodes vanaf vier weken en vanaf drie dagen per week, door heel Nederland. Voor korter durende inzet en kleine planningsprojecten kunt u bovendien terecht bij ons Planning Service Center.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw organisatie.

interim-planners
Vacatures per e-mail ontvangen?

Met de Job Search Agent ontvangt u de laatste vacatures automatisch in uw mailbox.

Zoek vacatures

Contact

Déhora
Postbus 7850
1000 AB Amsterdam
www.dehora.nl
020 404 4042
info@dehora.nl

© Copyright 2018 Dehora Consultancy Group, All right reserved.
Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.