Mentorschap

Bij de start van een nieuwe planner is vaak vakinhoudelijke begeleiding gewenst, die niet altijd in de eigen organisatie kan worden geboden. De nieuwe planner moet thuis raken in de manier waarop de planning is georganiseerd. Het plansysteem, de wet- en regelgeving en de specifieke planningsvraagstukken van het bedrijf moeten de planner allemaal eigen worden.

Déhora Academy biedt een uitstekende basisopleiding voor nieuwe personeelsplanners. Maar soms is (daarnaast) een meer directe inzet "on-the-job" gewenst. Heeft u een startende planner die u vakinhoudelijk goed wilt laten begeleiden? Overweeg dan de inzet van een zeer ervaren planner van Dehora met de juiste kennis, ervaring en coachingsvaardigheden om mentor van uw planner te zijn. Eventueel in combinatie met een speciaal plannersassessment waar de specifiek te coachen punten uit naar voren komen.

Ons vaste mentormodel bestaat na de intake uit twee dagen per week begeleiding "on the job" gedurende een kalendermaand. Gedurende de tweede kalendermaand wordt dit één dag per week begeleiding. De derde kalendermaand zal daarop uit twee borgingsdagen bevatten, waar de puntjes op de i worden gezet. De begeleiding omvat bovendien telefonische support gedurende het gehele traject van 3 maanden.

Vacatures per e-mail ontvangen?

Met de Job Search Agent ontvangt u de laatste vacatures automatisch in uw mailbox.

Zoek vacatures

Contact

Déhora
Postbus 7850
1000 AB Amsterdam
www.dehora.nl
020 404 4042
info@dehora.nl

© Copyright 2018 Dehora Consultancy Group, All right reserved.
Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.