Voor werkgevers

Voor werkgevers

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Of wilt u bijvoorbeeld een verandering doorvoeren binnen uw planningsorganisatie? Dan kunt u een beroep doen op de interim planners en planning managers van Déhora.

Met onze interim planners en planning managers kunt u snel reageren op onverwachte verstoringen in uw planningsorganisatie. Door de ruime kennis en ervaring van onze gecertificeerde interim planners en planning managers zijn de planprofessionals van Déhora breed inzetbaar en snel ingewerkt. Déhora voldoet aan de gestelde eisen van de NEN 4400-1 norm en voert het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

SNA-keurmerk

Met het SNA-keurmerk werken wij verder aan onze professionele status als gespecialiseerd detacheerder die haar zaken voor u als inlener goed geregeld heeft. Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Zo zijn inleners bij een SNA-gecertificeerd bedrijf gevrijwaard van aansprakelijkheden ten aanzien van het wettelijk minimumloon en de minimum vakantiebijslag.

Waarom detacheren?

Onze opdrachtgevers detacheren onze planprofessionals bij onder andere de volgende situaties:

  • als vervanging van medewerkers tijdens vakantie, ziekte of andere omstandigheden;
  • als extra ondersteuning en management bij veranderingstrajecten rondom workforce planning;
  • bij het inwerken van nieuwe medewerkers binnen een planningsafdeling;
  • bij de implementatie en inrichting van nieuwe planning software.

Contact  Meer weten

Uw planning, onze zorg!

 

Andere diensten
van Déhora

Naast Detachering kunt u bij Déhora ook voor de volgende dienstverlening terecht:

Contact

Déhora Consultancy Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.