Werving & selectie

Bent u op zoek naar een permanente personeelsplanner of planning manager, maar heeft u niet de tijd en de middelen om een geschikte kandidaat te werven en te selecteren? Déhora zorgt ervoor dat de juiste planprofessional direct bij u in dienst treedt. Maatwerk is cruciaal, want elke organisatie is anders. Daarom komen wij graag langs om uw organisatievraagstuk, bedrijfscultuur en de teamsamenstelling helder in kaart te brengen. Met deze informatie kunnen wij een uitstekende match voor u maken. Déhora heeft een groot netwerk. Met ruim 30+ jaar ervaring in deze branche hebben wij diverse planningsspecialismen in huis. Het selecteren van de juiste planprofessional die goed bij uw wensen aansluit, is dan ook ons voornaamste doel.

Waarom werving & selectie via Déhora?

  • wij hebben ervaring met meerdere (plan)systemen;
  • wij hebben ruime ervaring met het selecteren van geschikte, vakkundige planners en planning managers;
  • Déhora heeft de instrumenten om de meest geschikte planner of planning manager voor uw organisatie te selecteren (indien nodig met behulp van een capaciteitentest);
  • wij beschikken over een uitgebreide database met planners en planning managers;
  • wij hebben veel kennis van en ervaring in verschillende sectoren en organisaties en zijn actief in heel Europa.

Bekijk ook onze andere dienstverleningen:

Contact

Déhora Nederland

A.J. Ernststraat 595-K 1082LD  Amsterdam Nederland

T: +31 (0) 20 404 40 42 E: info@dehora.nl W: www.dehora.nl

 

Voor werkgevers

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Of wilt u bijvoorbeeld een verandering doorvoeren binnen uw planningsorganisatie? Dan kunt u een beroep doen op de interim planners en planning managers van Déhora. Of het nu gaat om gecertificeerde planners, planningscoördinatoren of roosterontwerpers, onze gekwalificeerde en ervaren planprofessionals kunnen u ondersteunen op alle vlakken van personeelsplanning.

  1. Meer informatie
Déhora Consultancy Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.