Werken bij Déhora

Hoe is het om te werken bij Déhora als interim planner of planning manager?

Dat is uitdagend, werken met plezier en je talent verder ontwikkelen. Zo krijg je als planprofessional bij Déhora de mogelijkheid om steeds nieuwe projecten te voltooien, nieuwe mensen te ontmoeten in een steeds nieuwe uitdagende omgeving. Wij vinden communicatie en binding met onze werknemers erg belangrijk. Daarom kiezen wij voor persoonlijk contact tussen onze planprofessionals en team detachering. Zo kunnen wij snel al jouw vragen beantwoorden en helpen bij jouw ontwikkeling. Ook organiseren wij regelmatig leuke uitjes en netwerkevents. Op deze manier werken wij voortdurend aan de binding tussen alle interim planners en planning managers die, net zoals jij, zich dagelijks weer inzetten bij een van onze opdrachtgevers op de afdeling personeelsplanning.

Voor werkgevers

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Of wilt u bijvoorbeeld een verandering doorvoeren binnen uw planningsorganisatie? Dan kunt u een beroep doen op de interim planners en planning managers van Déhora. Of het nu gaat om gecertificeerde planners, planningscoördinatoren of roosterontwerpers, onze gekwalificeerde en ervaren planprofessionals kunnen u ondersteunen op alle vlakken van personeelsplanning.

  1. Meer informatie
Dehora Consultancy Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.