Team solution

Bent u op zoek naar een geheel nieuw team van planprofessionals op operationeel, tactisch of op strategisch niveau? Planprofessionals met dezelfde kwaliteiten of juist op verschillende niveaus? Bij Déhora is het mogelijk om een geheel nieuw team van planprofessionals van verschillende plan-diciplines en niveaus in te laten stromen binnen uw organisatie. Wij vinden hierbij kwaliteit, een plezierige samenwerking en talent dat zich wil binden aan uw organisatie erg belangrijk.

Bekijk ook onze andere dienstverleningen:

Contact

Déhora Nederland

A.J. Ernststraat 595-K 1082LD  Amsterdam Nederland

T: +31 (0) 20 404 40 42 E: info@dehora.nl W: www.dehora.nl

 

Voor werkgevers

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Of wilt u bijvoorbeeld een verandering doorvoeren binnen uw planningsorganisatie? Dan kunt u een beroep doen op de interim planners en planning managers van Déhora. Of het nu gaat om gecertificeerde planners, planningscoördinatoren of roosterontwerpers, onze gekwalificeerde en ervaren planprofessionals kunnen u ondersteunen op alle vlakken van personeelsplanning.

  1. Meer informatie
Déhora Consultancy Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.