Korte opdrachten

Het is bij Déhora mogelijk om voor een periode van 1 – 4 weken een planner op afstand te laten werken voor uw organisatie. Onze planners vanuit het Planning Service Center (PSC) helpen graag bij het verzorgen van uw volledige planning of onderdelen van de planning.

Outsourcing van de personeelsplanning kan in veel situaties een goede oplossing zijn. Bijvoorbeeld wanneer uw vaste planner door bijvoorbeeld ziekte, verlof o.i.d. zijn taken niet kan uitvoeren. Bij Déhora kunt u delen van -of uw gehele personeelsplanning- onderbrengen bij het PSC. Wij hebben te allen tijde een gespecialiseerd team klaar staan dat direct kan bijspringen waar nodig is. Onze planprofessionals zijn werkzaam door heel Europa en helpen u graag.

Meer informatie over deze dienst en de werkwijze, vindt u in de onderstaande video:

Déhora Nederland

A.J. Ernststraat 595-K 1082LD  Amsterdam Nederland

T: +31 (0) 20 404 40 42 E: info@dehora.nl W: www.dehora.nl

 

Voor werkgevers

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Of wilt u bijvoorbeeld een verandering doorvoeren binnen uw planningsorganisatie? Dan kunt u een beroep doen op de interim planners en planning managers van Déhora. Of het nu gaat om gecertificeerde planners, planningscoördinatoren of roosterontwerpers, onze gekwalificeerde en ervaren planprofessionals kunnen u ondersteunen op alle vlakken van personeelsplanning.

  1. Meer informatie
Déhora Consultancy Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.