Déhora Academy

Déhora Academy is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut voor planprofessionals die zich willen ontwikkelen op het vakgebied van workforce planning en management. Iedereen die met dit vakgebied te maken heeft, vindt een opleiding bij Déhora Academy die bij zich past. Daarnaast wordt Déhora Academy versterkt door de samenwerking met Hogeschool SDO en Stichting MBO Beroepsonderwijs. De Academy ontwikkelt regelmatig nieuwe opleidingen en trainingen, passend bij de trends en behoeftes in de markt. Bekijk hier onze opleidingen online.

Meer weten

 

Déhora Nederland

A.J. Ernststraat 595-K 1082LD  Amsterdam Nederland

T: +31 (0) 20 404 40 42 E: info@dehora.nl W: www.dehora.nl

 

Voor werkgevers

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Of wilt u bijvoorbeeld een verandering doorvoeren binnen uw planningsorganisatie? Dan kunt u een beroep doen op de interim planners en planning managers van Déhora. Of het nu gaat om gecertificeerde planners, planningscoördinatoren of roosterontwerpers, onze gekwalificeerde en ervaren planprofessionals kunnen u ondersteunen op alle vlakken van personeelsplanning.

  1. Meer informatie
Déhora Consultancy Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.